Spooky2 Scalar

Gestructureerd water maken met Spooky2 Scalar

Een van de coolste tests die je met de Spooky2 Scalar kunt doen, heeft te maken met gestructureerd water. Dit is iets waarbij bijna iedereen gemakkelijk een verandering kan waarnemen met behulp van de eigen zintuigen.

Spooky2 Scalar is het eerste scalaire behandelingsapparaat dat drie verschillende methoden biedt voor het uitzenden van helende scalaire golven: pure scalaire, moleculaire scalaire en Rife scalaire golven. Met Spooky2 Scalar kun je gestructureerd water maken met behulp van deze drie methoden.

We laten nu zien hoe je op drie manieren gestructureerd water kan maken met Spooky2 Scalar.

Puur Scalar

Als je pure scalaire golven in water wilt imprinten, dan plaats je een glas water op de kleine grijze cirkel van de zenderspoel. Zet vervolgens je Spooky2 Scalar aan en stem hem af.

Moleculair Scalar

Wil je informatie over een bepaalde stof, zoals etherische olie, supplementen of medicijnen, enz., in water imprinten, plaats dan een glas water op de zenderspoel en de stof op de ontvangerspoel. Zet vervolgens je Spooky2 Scalar aan en stem hem af.

Rife Scalar

Wil je met een generator een bepaalde frequentie in water imprinten, plaats dan het water op de zenderspoel nadat je een Spooky2-generator op de zender hebt aangesloten. Start vervolgens de Spooky2 Scalar en stem hem dienovereenkomstig af.

Zorg ervoor dat je de LED-afstemknop op de ontvangerbox uitschakelt nadat je klaar bent met afstemmen.

Het duurt maar een paar minuten om informatie in een kleine container af te drukken. Een glas water kan 10 minuten langer duren. Een grotere container zou nog langer duren.

Je kunt tussen de zender en de ontvanger zitten terwijl de Scalar draait. Zo wordt het water voor jou op maat gemaakt. Wanneer je klaar bent met de Scalar-behandeling, kun je dit water gedurende de dag drinken om de effecten van de behandeling te versterken.

Let op: De kleine grijze cirkel op de spoel is de beste plaats voor de stoffen of de container.

Ontdek hoe je gestructureerd water maakt met je eigen Spooky2 Scalar.

Voel je vrij om hieronder te reageren als je nieuwe bevindingen hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.