Biofeedback Scan

Biofeedback Scannen begrijpen

Bij het biofeedback-scannen wordt een frequentie ‘sweep’ in het lichaam uitgevoerd. Ook is er een systeem in werking om de resultaten ervan te volgen en vast te leggen. Terwijl deze sweep wordt uitgevoerd zullen er ziekteverwekkers gedood of verwond worden. Je lichaam registreert deze gebeurtenissen als stress, en elke gebeurtenis wordt exact geregistreerd.

Spooky2 heeft twee manieren om biofeedback-scans uit te voeren. Met Spooky Pulse en met Spooky2 GeneratorX.

Spooky Pulse is een niet-gedempte hartmonitor die de kleinste veranderingen in de hartslag kan detecteren. Naarmate de scan vordert, correleert Spooky2 elke stressgebeurtenis met de exacte frequentie die het veroorzaakte. In Rife-taal wordt dit een ‘hit’ genoemd. Afhankelijk van jouw instellingen, analyseert het systeem vervolgens alle hits en selecteert het vervolgens de 10 of 20 die het sterkst waren. De frequenties die deze hits hebben veroorzaakt, worden samengevoegd tot een programma dat je kunt opslaan en gebruiken om de gevonden problemen te behandelen. De GeneratorX verandert de regels voor het biofeedback scannen volledig. Tijdens een biofeedback-scan legt de GX vast hoe het elektrische signaal zich gedraagt. Een korte verandering in het elektrische patroon laat zien dat er een voltreffer, een ‘hit’ is gedetecteerd. Een biofeedback-scan die een uur duurt met Spooky Pulse duurt met GeneratorX slechts 7 minuten. Nog minder als je niet zowel stroom- als fasehoek hoeft te meten. Nooit meer langdurig zitten of liggen, terwijl je wacht op het voltooien van een biofeedback-scan. De GX maakt gebruik van ultramoderne componenten en een ingenieus circuitontwerp om de stroom- en fasehoek van signalen tot 40 MHz nauwkeurig te monitoren. Zo kun je echt zien wat er in je lichaam gebeurt.

Afhankelijk van je Spooky2-uitrusting, wordt ten zeerste aanbevolen om elke zeven à vier dagen te scannen. Gebruikers van Spooky Central moeten het programma met de resultaten vier dagen lang één keer per dag uitvoeren met een “killing” preset, en vervolgens opnieuw scannen. Gebruikers van de contactmodus moeten het programma zeven dagen lang één keer per dag uitvoeren en vervolgens opnieuw scannen. Bij behandeling op afstand, met de remote, moet het programma een week lang non-stop worden uitgevoerd en vervolgens moet opnieuw worden gescand. Herhaalde scans zijn noodzakelijk. Dit is waarom:

Het menselijk lichaam, het zal je misschien verbazen om te horen, bestaat voor meer dan 50% uit bacteriële cellen. De meeste van deze organismen zijn onschadelijk, sommige zijn heilzaam en sommige veroorzaken ziekten. Spooky2 is niet in staat om het verschil tussen hen te zien, en kan alleen aangeven hoe groot de stress is die de vernietiging van elk van hen in je lichaam heeft veroorzaakt. Om het anders te zeggen, het somt de organismen op die ‘het hardst schreeuwden’.

Maar er is geen garantie dat dit de slechteriken zijn. Sterker nog, ernstige ziekteverwekkers kunnen zich vaak voor het immuunsysteem verbergen omdat ze stealth-strategieën hebben ontwikkeld. Dus hoewel ze misschien worden geraakt en gedood, valt hun aanwezigheid misschien niet op boven het “geluid” van triljoenen andere bacteriën, die allemaal ook worden geraakt. Herhaalde scans zijn nodig om eerst “het podium te ontruimen” van alle luide en ‘melodramatische’ organismen. Als dat is gebeurd, kan Spooky2 de slechteriken nu duidelijk “horen”. Biofeedback scannen is als het laag voor laag schillen van een ui.

Voordat je gaat scannen moet je eerst alle generatoren die remote werken, stoppen of pauzeren, omdat alleen de input frequenties van het scannen mag ontvangen en geen andere. Als je Spooky Pulse gebruikt, moet je gaan liggen tijdens het uitvoeren van een biofeedback-scan, omdat elke beweging je hartslag beïnvloedt. Met de Spooky2 Pulse duurt het ongeveer een uur om een ​​volledige biofeedback-scan uit te voeren. Als je een GX gebruikt, hoef je niet te gaan liggen, omdat dit systeem een elektrisch signaal detecteert. Het duurt 6 minuten om een ​​GX biofeedback scan uit te voeren.

Een Biofeedback Scan Uitvoeren met Spooky2 Generator X:

Een Biofeedback Scan Uitvoeren met Spooky2 Pulse:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *