Nieuw bij Rife

Wat zijn de verschillen tussen de Remote, Contact en Plasma Modi?

De meeste Spooky2-gebruikers zullen de Remote en Contact modi gebruiken. Hoewel deze laatste twee manieren van werken misschien een wereld van verschil lijken, zijn er slechts enkele belangrijke operationele verschillen. De Plasma-modus is echter totaal anders dan de andere.

Hieronder vind je een tabel die de verschillen tussen de drie modi samenvat:

VerschillenPlasma ModusContact modusRemote Modus
OverdrachtDraadloze overdracht: plasmabuis via radio - band, fotonische en scalaire energie.Bekabelde overdracht: Spooky Handcilinders/elektroden via gelijkstroom.Draadloze overdracht: Spooky Remote via DNA/scalaire energie.
SweepsSpooky Spectrum Sweeps kunnen niet worden gebruikt met plasma - gebruik in plaats daarvan de Spooky Central Spectrum Sweep - of een carrier sweep.Carrier sweeps vereisen Spooky Central. Spooky Spectrum-sweeps werken niet vanwege spanningsvereisten.Carrier sweeps hebben Spooky Central nodig. Spooky Spectrum-sweeps zijn alleen ontworpen voor de Remote modus.
DragergolvenSpooky Central heeft geen drager nodig omdat het de frequenties rechtstreeks kan verzenden. Hij kan echter ook dragers op verschillende zeer krachtige en creatieve manieren gebruikenDrager kan nodig zijn voor het diep in het lichaam doordringen van de frequenties. Dynamische dragers worden sterk aanbevolen voor een extra therapeutisch effect.Drager niet vereist – frequenties worden ontvangen door elke cel die DNA bevat, maar het gebruik van een dynamische drager zal een therapeutisch effect toevoegen.
Tijdsduur behandelingenKost minder tijd: meestal drie minuten per frequentie, eenmaal per dag herhaald, of elke tweede of derde dag.Kost minder tijd: meestal drie minuten per frequentie die een of twee keer per dag wordt herhaald.Kost meer tijd: meestal 1-3 minuten per frequentie, tot 20 keer per dag herhaald, of zelfs non-stop.
Inverse+SyncNoch dit, noch Follow Out 1 worden gebruikt voor Spooky Central. Dit apparaat vereist zijn eigen speciale instellingen die altijd automatisch worden geladen zodra je er een generator aan toewijst (zoals eerder weergegeven).Verviervoudigt de kracht van de contactmodus door de golfvorm van Out 2 om te keren, zijn spanningspotentiaal te verdubbelen en toe te voegen aan Out 1 (verdubbeling van de spanning van een signaal kwadrateert zijn vermogen).Verdubbelt de kracht van de Remote modus door de golfvorm van Out 2 om te keren en de harmonische inhoud toe te voegen aan Out 1.

Zoals je kunt zien, is gebruik van de Remote modus buitengewoon aantrekkelijk voor mensen die een druk leven leiden. Bovendien kunnen met Remote Spectrum-sweeps uitgevoerd worden, in tegenstelling tot de Plasma- of Contactmodi, waarmee dat niet mogelijk is.

Er zijn echter aanzienlijke voordelen verbonden aan het dooreen gebruiken van de verschillende modi, en wij bevelen dan ook aan om elke dag één plasma- of contactsessie uit te voeren m.b.t. het voornaamste gezondheidsprobleem en vervolgens de generator over te schakelen naar de Remote modus. Op deze manier krijg je het beste profijt.

Voor ernstige problemen wordt de krachtige plasmamodus sterk aanbevolen.

Bekijk deze link voor meer verschillen tussen de methodes:

Wat is het verschil tussen de methodes en wat geeft het beste resultaat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.