Welkom bij Spooky2! Je hebt nu de mogelijkheid om te beschikken over de beste en meest betrouwbare Rife-machine om je gezondheidsproblemen aan te pakken.

Om snel aan de slag te kunnen en het gemakkelijker voor je te maken, hebben we de volgende kits samengesteld:

Als je een Spooky2-beginner bent, is er de starterkit, die alles bevat wat je nodig hebt om te beginnen met rifen. Deze kit bevat één generator:

https://www.spooky2.nl/product/spooky2-starters-kit/

Normaal gesproken raden we onze gebruikers aan om ten minste 2 generatorsets te gebruiken, vooral voor chronische of ernstige problemen zoals kanker, de ziekte van Lyme of Morgellons, waarbij veel pathogenen betrokken zijn. Er is ligt een specifieke bedoeling achter het tegelijkertijd gebruiken van 2 Spooky2-generatoren: één generator draait programma’s om ziekteverwekkers, bacteriën en virussen te doden. Dit proces resulteert in giftig afval door de vernietiging van microben, pathogenen, bacteriën en virussen. De andere generator voert verschillende ontgiftingsprogramma’s uit, waarmee het lymfesysteem, de lever en de nieren ondersteund worden in het ontgiftingsproces.

Als je niet zeker weet waarom het gebruik van meerdere generatoren wordt aangeraden voor bepaalde ziekten, dan vind je hier meer uitleg.

Met vier generatoren kan er één gebruikt worden voor het ontgiften, één voor het doden van pathogenen e.d., één voor pijnbestrijding en één voor orgaan-ondersteuning.

Als je met 2 generatoren wilt beginnen, dan raden wij je de volgende combinatie aan:

https://www.spooky2.nl/product/spooky2-essential-kit-cancer-lyme-morgellons/

Als je wilt beginnen met 4 generatoren, adviseren we je de volgende combinatie:

https://www.spooky2.nl/product/spooky2-advanced-kit-cancer-lyme-morgellons/

Alle bovenstaande 3 kits hebben een Spooky2-XM-generator.

Als je de snelle biofeedback-scan wil gaan doen, dan raden we je de Spooky2 GeneratorX ten zeerste aan.

GeneratorX geeft je binnen enkele minuten een lijst met frequentie-hits op basis van jouw biofeedback. Het detecteert de frequentie van alle micro-organismen die zich ongelukkigerwijs in jouw lichaam bevinden.

Bovendien bevat elke GeneratorX 2 functiegeneratoren. De GX kan met elke golfvorm op 40 MHz draaien en kan ook tot 30 programma’s van Spooky2 laden om stand-alone zonder computer te draaien.

Meer informatie over de Spooky2 GeneratorX Kit vind je hier:

https://www.spooky2.nl/product/spooky2-generatorx-essential-kit/

Als je budget toereikend is, dan zou de Spooky2 Central een geweldige keuze zijn. Hij heeft 4 manieren om frequenties toe te passen, nl, plasma, ultrasoon, PEMF en contact. Plasma kan tot 3,5 MHz verzenden zonder draaggolf. De plasmamethode was de oorspronkelijke transmissiemodus die door Royal Rife werd gebruikt bij het succesvol behandelen van 16 terminaal zieke kankerpatiënten. Door deze 4 methoden te combineren, zijn ziekten, met name kanker, effectiever te behandelen.

Meer informatie over de Spooky2 Central Kit vind je hier:

https://www.spooky2.nl/product/spooky2-central-generatorx-kit/