Bestel kits

Om het kiezen sneller en gemakkelijker te maken, bieden we deze kits aan:

SpookySTARTER’S KIT

Deze kit wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je genezingsreis te beginnen: één generator met een remote, een cold laser en contactaccessoires, plus het Spooky2 Pulse biofeedback-apparaatje.

SpookyESSENTIAL KIT

Dezet kit wordt geleverd met twee generators met remotes, cold laser en contactaccessoires, plus het Spooky2 Pulse biofeedback-apparaatje.

Met deze kit kun je de unieke parallelle toepassingen van Spooky2 gebruiken: gebruik één generator voor de behandeling, terwijl je een detox-programma uitvoert op de andere.

SpookyADVANCED KIT

Deze kit wordt geleverd met vier generators met remotes, cold laser, PEMF en contactaccessoires, plus Spooky2 Pulse, ons biofeedback-apparaatje, een 10-poorts USB 3.0-hub en een Quad 5V-voedingskabel. Deze kit is ontworpen voor het succesvol behandelen van ernstige ziekten zoals kanker, Lyme, Morgellons, enz., omdat je hiermee meerdere problemen tegelijkertijd kunt aanpakken.

SpookyGENERATORX ESSENTIAL KIT

Deze kit wordt geleverd met een GeneratorX, een PEMF-coil, twee Spooky2-remotes, tweemaal 10 paar TENS-pads, een paar gecarboniseerde rubberen handcilinders, een cold laser-twin en een cold laser-wrist. Deze kit bevat hardware om de nieuwe gebruiker van Spooky2 te helpen bij het succesvol behandelen van kanker, Lyme en Morgellons en andere ernstige ziekten.

Het voordeel hiervan is dat de GeneratorX een dubbele generator heeft, dus je kunt de ziektekiemen met de ene generator doden en de resulterende gifstoffen met de andere verwijderen. Hij heeft ook een snelle volledige biofeedback-functie, die iets meer dan 6 minuten duurt. En je computer hoeft niet aangesloten te blijven.

SpookyCENTRALE TRIPLE GENERATOR KIT

Deze kit bevat hardware om de nieuwe gebruiker van Spooky2 te helpen bij de behandeling van kanker, Lyme en Morgellons en andere ernstige ziekten.

Het is een combinatie van de Spooky2 Essential Kit, de Spooky2 Central Single Generator Kit, de Spooky10 Port USB 3.0 Hub, de Spooky2 Quad 5V voedingskabel en twee extra USB-filterkabels.

SpookyCENTRAL GENERATORX KIT

Deze kit bevat hardware om de nieuwe gebruiker van Spooky2 te helpen bij het behandelen van kanker, Lyme en Morgellons en andere ernstige ziekten. Het is een combinatie van de Spooky2 GeneratorX Essential Kit, de Spooky2 Central Single Generator Kit en een extra USB-filterkabel.

Het voordeel hiervan is dat GeneratorX een dubbele generator heeft, dus je kunt de ziektekiemen met de ene generator doden en de resulterende gifstoffen met de andere verwijderen. Het apparaat heeft ook een snelle volledige biofeedback-functie, die slechts ongeveer 7 minuten duurt. En je computer hoeft niet aangesloten te blijven.

SpookyCOLLOIDAL SILVER GENERATOR KIT

Deze kit geeft je alles wat je nodig hebt om colloïdaal zilver van topkwaliteit te maken. Maak eenvoudig je eigen colloïdaal zilver dat verser en van hogere kwaliteit is dan de meeste commerciële producten.

Deze kit wordt geleverd met een enkele generator, een Spooky2 Boost 3.1, een magnetische roerder, een paar 99,9% puur zilveren staven en alle benodigde kabels.

Alleen water toevoegen! (Gedestilleerd natuurlijk).

Ga verder naarhet Blog