BESTEL JOUW GENERATORS

Met de XM-generator ontsluit je de ongelooflijke kracht van Spooky2. Hij heeft een lange geschiedenis van betrouwbaarheid en superieure prestaties. GeneratorX is ontworpen voor snelle scans en stand-alone werking, waarmee u programma’s zonder computer kunt uitvoeren. De GeneratorX zal onze populaire en voordelige XM-generator niet vervangen.

Klik op een afbeelding om de pagina van deze generator op de spooky2.nl te bekijken.

SPOOKY2-XM-GENERATOR

Het hart van het Spooky2 Rife-systeem is de Spooky2-generator. Spooky2 heeft twee generatoren, de Spooky2-XM-generator en de nieuwe Spooky2 GeneratorX.

De Spooky2-XM generator is een frequentiegenerator. Deze kleine generator ontsluit de ongelooflijke kracht van Spooky2.

Sluit hem aan op je PC waarop je de Spooky2 software runt en je hebt het meest krachtige Rife apparaat ter wereld.


Spooky2-XM-generator 

De Spooky2–XM kost 97.

De Spooky2–XM biedt tweevoudige kanalen. Het maakt niet uit dat deze elkaar niet intern moduleren, omdat onze nieuwe Wave Dividers-technologie draagkrachten, modulatoren en harmonica wiskundig in één output mogelijk maakt. En de Spooky Boost 3.1 signaalversterkers combineren beide uitgangen correct in een enkel coherent discreet signaal.

Je kunt dus elke carrierfrequentie gebruiken die je wilt, en moduleren met een eenvoudige amplitudemodulatie, of je kunt Double Sideband of Single Sideband AM toepassen. En je bent niet beperkt tot een simpele blokgolf – je kunt dit doen met alle 23 Spooky2-golfvormen, inclusief de Rife-sinus gedempte golf en de drie gloednieuwe golven op basis van de principes van Rife: de gedempte blokgolf, de sinus H-bom, en de vierkante H-bom.

Spooky2 presteertbovendien het onmogelijke, zoals het opvoeren van de power van een Spooky2-XM generator (met een hardwarefrequentie limiet van 5MHz) tot 25MHz en hoger). Klik op de volgende link voor meer informatie – en voor de aanschaf van jouw exemplaar:

Koop de Spooky2-XM Generator

SPOOKYGENERATORX Pro

De GeneratorX Pro (GX Pro) is een nieuw item in de Rife-gemeenschap. Het is ‘s werelds krachtigste Rife-generator. De pk’s onder de motorkap zijn werkelijk verbluffend en stellen je in staat om een ​​aantal opmerkelijke dingen te doen.

Elke GX Pro bevat 2 functiegeneratoren, elk met 2 uitgangen, zodat je ontgiftingsprogramma’s kunt uitvoeren terwijl je ziekteverwekkers doodt.

GX Pro kan met elke golfvorm op 40 MHz werken. Omdat de MOR van kanker zo hoog kan zijn als 17.033662 MHZ, kun je met de GX deze frequentie uitvoeren zonder een golfvormvermenigvuldiger te gebruiken.

De GX Pro kan tot 30 Spooky programma’s laden om op die manier stand-alone te draaien, zonder computer. Hoe geweldig is dat!

Spooky2 GeneratorX Pro

De GX Pro verandert de regels voor biofeedback volledig. Een biofeedback-scan die een uur duurt met de Spooky Pulse duurt nu iets meer dan 6 minuten. Nog minder als je niet zowel de current als de fasehoek hoeft te meten. Nooit meer een eeuwigheid zitten (of liggen), wachtend op het voltooien van een biofeedback-scan. De GX Pro maakt gebruik van state-of-the-art componenten en ingenieus circuitontwerp om de current en fasehoek van signalen tot 40 MHz nauwkeurig te monitoren. Je kunt dus echt zien wat er in je lichaam gebeurt.

GeneratorX Pro heeft tal van andere voordelen, zoals AM-modulatie tussen elke golfvorm, 5 kHz-poort (bij elke inschakelduur) en meer. Het is een echte Rife-machine, geen gemodificeerde frequentiegenerator. Het is onze eersteklas generator en zal onze populaire en voordelige XM-generator niet vervangen.

Voor meer informatie – en om jouw eigen GX Pro te bestellen – klikt u op de volgende link:

Koop Spooky2 GeneratorX Pro

Spooky2 en de Spooky2-generatoren – gemaakt voor elkaar.

Nu heb je een krachtig instrument binnen bereik.

Neem de controle.

Ga door met het kopen van de accessoires …