Bestel accessories

Je kunt de kracht van Spooky2 sterk opvoeren door één of alle accessoires hieronder toe te voegen. Of je nu wilt zoeken naar afwijkende frequenties in het lichaam, of de Remote transmissie wil versterken, of simpelweg je Spooky “rig” wil uitbreiden, met Spooky2 is dat allemaal mogelijk.

Klik op een plaatje om naar de pagina met accessoires te gaan op de Spooky2.nl website.

Spooky Boost 3.1


Spooky Boost v3.1

Op deze clevere signaalversterkerkun je beide uitgangen van je Spooky2-XM frequetiegenerator, aansluiten. Hij biedt zes outputs voor verschillende doeleinden.

De functie van Out 1 en Out 2 zijn om door te verbinden. Ze geven de afzonderlijke signalen van de Outs van de generator ongewijzigd door. Je kunt eréén of twee sets Spooky Hand Cylinders (zie hieronder) op aansluiten of een set footplates. Het is ook mogelijk om de originele Spooky Boost-kabel ermee te verbinden om nog eens twee uitgangen te creëren. In dit geval wordt de amplitude gedeeld. We raden het niet aan om dit te doen.

De Colloidal Silver uitgang heeft extra componenten in zijn circuit, die zorgen voor een optimale productie van zeer hoogwaardig colloïdaal zilver. U kunt deze uitgang ook gebruiken om een enkele set Spooky Hand Cylinders aan te sluiten voor de Contact mode – dit geeft een zwakker signaal. Als jeliever de volledige amplitudecontrole wilt hebben, kunt je de High Pwr Contact-uitgang gebruiken.

De BN-uitgang is geconfigureerd om een ​​Spooky Remote v2.0 of Spooky Remote v1.1 Bio North aan te sturen, terwijl de MN-uitgang wordt gebruikt voor het Magnetic North-model.

Waarom zou je dit apparaatje willen gebruiken? Wel, Spooky Boost 3.1 can de power van de generator in Contact Mode verdriedubbelen.

In Remote mode kun je twee golfvormen / frequenties mengen en het resultaat vanuit één Spooky Remote verzenden. Hierdoor kun je programma’s op één Remote uitvoeren,waarvoor je voorheen twee Remotes nodig had, waardoor de kracht en de effectiviteit van de transmissie effectief verdubbeld wordt.

Voor Plasma Mode gebruikers, maakt de extra kracht die Spooky Boost 3.1 biedt, de aansturing van een enkele power versterkers mogelijk. Een Spooky Central mag alleen op Out 1 en Out 2 worden aangesloten.

Hij wordt standaard geleverd bij bijna alle kits.

KOOP Spooky Boost 3.1

Spooky Carbonized Rubber Hand Cylinders

Spooky Conductive Carbonized Rubber Hand Cylinders
Spooky Conductive Carbonized Rubber Hand Cylinders

Het soort handcilinderelektroden datvaak bij commerciële apparaten wordt geleverd, is vervaardigd uit industrieel koper of roestvrijstalen buizen. Spooky2’s geleidende gecarboniseerde rubberen handcilinders zijn gemaakt van hoogwaardig elektrisch geleidend rubber. Het design (met putjes) maximaliseert het huidcontact en comfort.

Verbind ze met een Spooky Boost 3.0, of rechtstreeks met jeSpooky2 -XM-generator als er minder vermogen is. Om ze aan te sluiten heb je de Spooky TENS cable nodig, die apart aangeschaft moet worden. Deze handcilinders en kabel worden in bijna alle kits geleverd.

KOOP Spooky Hand Cylinders

Spooky TENS PAD


Spooky TENS Pad

Spooky2 TENS-pad is een zelfklevende, herbruikbare elektrode met een standaardmaat van 50 mm en een plug van 2 mm. 20 stuks in een zakje. De nieuw ontwikkelde koolstoffilm met extreem lage impedantiewaarden zorgt voor een efficiënte overdracht van de stimulatie-impulsen.

Voor de aansluiting vereist de Spooky2 generator een TENS-kabel, die apart moet worden aangeschaft. De TENS-pads en -kabel zijn inbegrepen in bijna al onze sets.

KOOP Spooky2 TENS Pads

Spooky TENS CONTACT KIT


Spooky2 TENS Contact Kit

De inhoud van deze kit maakt het uitvoeren van frequentiebehandelingen in contactmodus aanzienlijk handiger. Deze kit bevat: Zilver geïmpregneerde handschoenen en sokken voor gemakkelijke, langdurige behandelingen. Knie-, elleboog- en polsbanden voor de behandeling van gewrichten en pezen.

De hoogwaardige, rekbare zilveren stof zorgt altijd voor een goede pasvorm. Geleidende kleding wordt door neurologen, orthopedisch chirurgen, fysiotherapeuten, podotherapeuten, chiropractors en andere zorgverleners vaak aanbevolen voor gebruik bij de behandeling en het beheer van pijn geassocieerd met perifere neuropathie, diabetische neuropathie, artritis, carpel tunnelsyndroom, plantaire fasciitis, Kanker, degeneratieve gewrichtsaandoening, sympathische reflexdystrofie, sportblessures, ongevallen, zwelling na chirurgie, genezing na chirurgie, afwijkingen aan voet, enkel en onderbeen, hand-, pols- en onderarmafwijkingen en vele andere aandoeningen.

KOOP Spooky2 TENS Contact Kit

Spooky Cold Laser Wrist/Twin

Spooky Cold Laser WristSpooky Cold Laser Twin
Links: Spooky Cold Laser Wrist. Rechts: Spooky Cold Laser Twin

Cold Laser, ook wel Low Level Laser Therapy (LLLT) genoemd, maakt gebruik van veilige niet-thermische lichtfotonen om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te versnellen. Deze lichtenergie kan met gemak door alle lagen van onze huid doordringen. Het is vooral nuttig voor pijn-, gewrichts- en neurologische problemen, wonden en brandwonden, tandproblemen, lymfeklierzwelling, tinnitus en bot- / weefselregeneratie, plus nog veel meer toepassingen.

Tijdens het onderzoek naar kankercellen in 1974 maakte prof. Fritz-Albert Popp de verbazingwekkende ontdekking dat alle cellen lichtfotonen opslaan, met name rond DNA. Hij toonde aan dat kanker en andere zieke cellen een significant verschillend niveau van fotonemissie hebben op normale cellen en teoretiseerde dat dit opgeslagen inwendige licht een belangrijk onderdeel kan zijn van hoe cellen met elkaar in het lichaam communiceren om zo de algehele gezondheid te waarborgen. Later Russisch DNA onderzoek valideerde zijn bevindingen. De therapeutische toepassingen van cold laser worden ondersteund door vele medische studies.

ColdLasertherapie wordt normaal gesproken gedurende 30 minuten toegepast, maar langere perioden zijn ook prima. Spooky Cold Laser Wrist is ontworpen om gedragen te worden rond de pols, waar het de volledige bloedtoevoer, de carpale tunnel en het meridianencomplex gemakkelijk kan behandelen, maar het kan ook op andere gebieden worden gebruikt. Spooky Cold Laser Twin wordt gebruikt voor pinpoint applicatie op elk gebied van het lichaam, en kan in de mond worden gebruikt, of in de gehoorgang of neusgaten worden ingebracht.

Beide units worden rechtstreeks verbonden met Out 1 van een Spooky2-XM generator, of op Out 1 van een Spooky Boost 3.1, en kunnen worden gepulsed door frequenties. Beide units worden standard meegeleverd bij bijna elke kit.

KOOP Spooky Cold Laser Wrist
KOOP Spooky Cold Laser Twin

Spooky PEMF Coil

Spooky PEMF Coil
Spooky PEMF Coil

Dit is onze PEMF Coil (Pulsed ElectroMagnetic Field spoel). Je kunt hem ook aansluiten op High Power Contact-uitgang of a Spooky Boost 3.1. Bij gebruik met een generator is de Coil zeer geschikt voor genezing / frequentiebehandelingen. Een andere mogelijkheid is hem op een vlak oppervlak te leggen en een glas water op de spoel te plaatsen, waardoor je frequenties naar keuze in het water kunt imprinten.. Of plaats een flesje met water in de centrale opening.

KOOP de Spooky PEMF Coil

Spooky PHANOTRON / RECHTE PLASMA BUIS

SpookyPHANOTRON BUIS

SpookyRECHTE PLASMA BUIS

De Spooky2 Phanotron-buis is de plasmabuis die oorspronkelijk door Dr. Rife werd gebruikt bij zijn 100% succesvolle klinische onderzoeken naar kanker. Het is het beste tool voor het toedienen van geconcentreerde energie bij een bepaald probleem, zoals een gelokaliseerde kanker.

De Spooky2 Straight Plasma Tube is ook apart verkrijgbaar. Het is voor verspreide problemen in het hele lichaam, zoals verspreide ziekteverwekkers. Je kunt naar behoefte een van beide buizen kiezen of beide.
KOOP Spooky2 Phanotron Tube
KOOP Spooky2 rechte plasmabuis

Spooky2 Pulse

Spooky PulseEar ClipFinger Clip
L naar R: Spooky Pulse, Oorclip, en Vingerclip

Het vinden van frequenties in het lichaam die overeenkomenmet dievan virussen, bacteriën en parasieten is supereenvoudig met dit apparaatje. Plug hem in en bevestig de oorclip aan je oorlel. Of, als je de vingerclip kiest, schuif hem aan een middelvinger of pink. Klik op een willekeurigerode knop in de Spooky2 software om het bedieningspaneel te openen. Voer het gewenste frequentiebereik in de velden Start en Finish. Voer dan de initiële stapgrootte in voor de zoekopdracht, stel het aantal gewenste decimalen nauwkeurig in, vul het aantal hits in dat je wenst te vinden en druk op Scan. Of kies gewoon de preset die we voor biofeedback hebben gemaakt, en voer je eigen instellingen in.

Pak nu je elektroden, ga liggen en sluit je ogen en ontspan volledig. Spooky2 zal je lichaam scannen volgens het door jou ingevoerde frequentiebereik, waarbij hij alle “hits” of echo’s die het ontvangt vastlegt. Wanneer het scannen klaar is, keert hij terug naar alle gevonden hits en tast ze automatisch af om de exacte frequentieste vinden die de sterkste reacties genereren. Deze worden dan in het geheugen geschreven en je kunt ervoor kiezen om ze op te slaan in je eigen “User”bestand, wanneer het proces is voltooid.

Je hoeft de Spooky Hand Cylinders niet te gebruiken, je kunt in de plaats daarvan de Spooky TENS pads gebruiken of de Spooky Remote om daarmee de frequentiegolven over te brengen.

Afhankelijk van je bereikinstellingen – en je eigen hartslag – duurt de gemiddelde sessie 10-90 minuten, en dan heb je je eigen persoonlijke aangepaste frequentie ingesteld om te experimenteren met de afwijkingen die zijn gedetecteerd in je scan.

Spooky Pulse wordtin bijna alle kits meegeleverd.

KOOP Spooky Pulse

Spooky2 SAMPLE DIGITIZER

SPOOKY2 SAMPLE DIGITIZER

De Spooky2 Sample Digitizer wordt gebruikt voor rechtstreekse GX-scanning van biologische monsters (urine, speeksel, bloed, enz.). Hiermee kun je biofeedback-scans op afstand uitvoeren. Je hoeft niet met kabels verbonden te zijn.

Het resultaat van een sample scan is nauwkeurig, vanwege de hoge concentratie van ziekteverwekkers in het monster. Spooky2 Sample Digitizer is beter geschikt dan TENS-scans om pathogenen in je lichaam te vinden.

Voor het effectief behandelen met je scanresultaten raden we je aan de plasma-, contact- of remote modus te gebruiken.

KOOP de Spooky2 Sample Digitizer

Ga verder naarhet Koop Kits…