Bestel accessories

Je kunt de kracht van Spooky2 sterk opvoeren door één of alle accessoires hieronder toe te voegen. Of je nu wilt zoeken naar afwijkende frequenties in het lichaam, of de Remote transmissie wil versterken, of simpelweg je Spooky “rig” wil uitbreiden, met Spooky2 is dat allemaal mogelijk.

Klik op een plaatje om naar de pagina met accessoires te gaan op de Spooky2-Mall website.

Spooky Pulse

Spooky PulseEar ClipFinger Clip
L naar R: Spooky Pulse, Oorclip, en Vingerclip

Het vinden van frequenties in het lichaam die overeenkomenmet dievan virussen, bacteriën en parasieten is supereenvoudig met dit apparaatje. Plug hem in en bevestig de oorclip aan je oorlel. Of, als je de vingerclip kiest, schuif hem aan een middelvinger of pink. Klik op een willekeurigerode knop in de Spooky2 software om het bedieningspaneel te openen. Voer het gewenste frequentiebereik in de velden Start en Finish. Voer dan de initiële stapgrootte in voor de zoekopdracht, stel het aantal gewenste decimalen nauwkeurig in, vul het aantal hits in dat je wenst te vinden en druk op Scan. Of kies gewoon de preset die we voor biofeedback hebben gemaakt, en voer je eigen instellingen in.

(It should be clearer to mention the simultaneous scanning/healing function first) Pak nu je elektroden, ga liggen en sluit je ogen en ontspan volledig. Spooky2 zal je lichaam scannen volgens het door jou ingevoerde frequentiebereik, waarbij hij alle “hits” of echo’s die het ontvangt vastlegt. Wanneer het scannen klaar is, keert hij terug naar alle gevonden hits en tast ze automatisch af om de exacte frequentieste vinden die de sterkste reacties genereren. Deze worden dan in het geheugen geschreven en je kunt ervoor kiezen om ze op te slaan in je eigen “User”bestand, wanneer het proces is voltooid.

Je hoeft de Spooky Hand Cylinders niet te gebruiken, je kunt in de plaats daarvan de Spooky TENS pads gebruiken of de Spooky Remote om daarmee de frequentiegolven over te brengen.

Afhankelijk van je bereikinstellingen – en je eigen hartslag – duurt de gemiddelde sessie 10-90 minuten, en dan heb je je eigen persoonlijke aangepaste frequentie ingesteld om te experimenteren met de afwijkingen die zijn gedetecteerd in je scan.

Spooky Pulse wordtin bijna alle kits meegeleverd.

KOOP Spooky Pulse

Spooky Cold Laser Wrist/Twin

Spooky Cold Laser WristSpooky Cold Laser Twin
Links: Spooky Cold Laser Wrist. Rechts: Spooky Cold Laser Twin

Cold Laser, ook wel Low Level Laser Therapy (LLLT) genoemd, maakt gebruik van veilige niet-thermische lichtfotonen om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te versnellen. Deze lichtenergie kan met gemak door alle lagen van onze huid doordringen. Het is vooral nuttig voor pijn-, gewrichts- en neurologische problemen, wonden en brandwonden, tandproblemen, lymfeklierzwelling, tinnitus en bot- / weefselregeneratie, plus nog veel meer toepassingen.

Tijdens het onderzoek naar kankercellen in 1974 maakte prof. Fritz-Albert Popp de verbazingwekkende ontdekking dat alle cellen lichtfotonen opslaan, met name rond DNA. Hij toonde aan dat kanker en andere zieke cellen een significant verschillend niveau van fotonemissie hebben op normale cellen en teoretiseerde dat dit opgeslagen inwendige licht een belangrijk onderdeel kan zijn van hoe cellen met elkaar in het lichaam communiceren om zo de algehele gezondheid te waarborgen. Later Russisch DNA onderzoek valideerde zijn bevindingen. De therapeutische toepassingen van cold laser worden ondersteund door vele medische studies.

ColdLasertherapie wordt normaal gesproken gedurende 30 minuten toegepast, maar langere perioden zijn ook prima. Spooky Cold Laser Wrist is ontworpen om gedragen te worden rond de pols, waar het de volledige bloedtoevoer, de carpale tunnel en het meridianencomplex gemakkelijk kan behandelen, maar het kan ook op andere gebieden worden gebruikt. Spooky Cold Laser Twin wordt gebruikt voor pinpoint applicatie op elk gebied van het lichaam, en kan in de mond worden gebruikt, of in de gehoorgang of neusgaten worden ingebracht.

Beide units worden rechtstreeks verbonden met Out 1 van een Spooky2-XM generator, of op Out 1 van een Spooky Boost 3.0, en kunnen worden gepulsed door frequenties. Beide units worden standard meegeleverd bij bijna elke kit.

KOOP Spooky Cold Laser Wrist
KOOP Spooky Cold Laser Twin

Spooky PEMF Coil

Spooky PEMF Coil
Spooky PEMF Coil

Dit is onze PEMF Coil (Pulsed ElectroMagnetic Field spoel). Hij hoort standaard bij Spooky Central, maar deze versie kan ook(rechtstreeks) worden aangesloten op Out 1 van een Spooky2-XM-generator met behulp van de BNC (kabel met Bayonet sluiting) naar een 6,3 mm mono adapter die wordt meegeleverd.Je kunt hem ook aansluiten op Out 1 of a Spooky Boost 3.0 of op de High Power Contact-uitgang. Het toevoegen van een BNC Female-to-Femal Connector maakt verbinding met de BN of MN-uitgangen mogelijk.

Als je reeds een Spooky Central bezit dan kun je de coil aansluiten met deze zeer voordelige adapter.

Bij gebruik met een generator is de Coil zeer geschikt voor genezing / frequentiebehandelingen. Een andere mogelijkheid is hem op een vlak oppervlak te leggen en een glas water op de spoel te plaatsen, waardoor je frequenties naar keuze in het water kunt imprinten.. Of plaats een flesje met water in de centrale opening.

KOOP de Spooky PEMF Coil

Spooky Remote v2.0

Spooky Remote v2.0
Spooky Remote v2.0

Zo creëer je met Spooky2 scalaire golven. Geen Mobius-spoelen – alles wat nodig is, zijn twee platte spoeljes, als een “sandwich” geplaatst, versterken op die manier het magnetische veld meer dan 12.000 keer door er een super krachtige neodymiummagneet in op te nemen. Bevestig je DNA monster (bijv. een stukje nagel) op een stukje papieren plakband en schuif het tussen de twee ronde magneten – en laat je verrassen door scalaire power.

KOOP Spooky Remote v2.0

Spooky Boost 3.1


Spooky Boost v3.1

Op deze clevere signaalversterkerkun je beide uitgangen van je Spooky2-XM frequetiegenerator, aansluiten. Hij biedt zes outputs voor verschillende doeleinden.

De functie van Out 1 en Out 2 zijn om door te verbinden. Ze geven de afzonderlijke signalen van de Outs van de generator ongewijzigd door. Je kunt eréén of twee sets Spooky Hand Cylinders (zie hieronder) op aansluiten of een set footplates. Het is ook mogelijk om de originele Spooky Boost-kabel ermee te verbinden om nog eens twee uitgangen te creëren. In dit geval wordt de amplitude gedeeld. We raden het niet aan om dit te doen.

De Colloidal Silver uitgang heeft extra componenten in zijn circuit, die zorgen voor een optimale productie van zeer hoogwaardig colloïdaal zilver. U kunt deze uitgang ook gebruiken om een enkele set Spooky Hand Cylinders aan te sluiten voor de Contact mode – dit geeft een zwakker signaal. Als jeliever de volledige amplitudecontrole wilt hebben, kunt je de High Pwr Contact-uitgang gebruiken.

Waarom zou je dit apparaatje willen gebruiken? Wel, Spooky Boost 3.1 can de power van de generator in Contact Mode verdriedubbelen.

In Remote mode kun je twee golfvormen / frequenties mengen en het resultaat vanuit één Spooky Remote verzenden. Hierdoor kun je programma’s op één Remote uitvoeren,waarvoor je voorheen twee Remotes nodig had, waardoor de kracht en de effectiviteit van de transmissie effectief verdubbeld wordt.

Voor Plasma Mode gebruikers, maakt de extra kracht die Spooky Boost 3.1 biedt, de aansturing van een enkele power versterkers mogelijk. Een Spooky Central mag alleen op Out 1 en Out 2 worden aangesloten.

Hij wordt standaard geleverd bij bijna alle kits.

KOOP Spooky Boost 3.1

Spooky Carbonized Rubber Hand Cylinders

Spooky Conductive Carbonized Rubber Hand Cylinders
Spooky Conductive Carbonized Rubber Hand Cylinders

Het soort handcilinderelektroden datvaak bij commerciële apparaten wordt geleverd, is vervaardigd uit industrieel koper of roestvrijstalen buizen. Spooky2’s geleidende gecarboniseerde rubberen handcilinders zijn gemaakt van hoogwaardig elektrisch geleidend rubber. Het design (met putjes) maximaliseert het huidcontact en comfort.

 

Verbind ze met een Spooky Boost 3.0, of rechtstreeks met jeSpooky2 -XM-generator als er minder vermogen is. Om ze aan te sluiten heb je de Spooky TENS cable nodig, die apart aangeschaft moet worden. Deze handcilinders en kabel worden in bijna alle kits geleverd.

KOOP Spooky Hand Cylinders

Spooky USB 3.0 Hub

Spooky USB 3.0 Hub
Spooky USB 3.0 Hub

Wil je meerdere generators gebruiken, dan kan het hanteren van devele USB-kabels vervelend zijn. Nu niet meer. Hier is onze oplossing – de duurzame Spooky 10-poorts USB 3.0 electrisch aangedreven hub stelt je in staat om maximaal 10 generators aan te sluiten op een enkele USB-poort op je computer.Hij zorgt voor een betrouwbare Spooky2-rig aansluitingvoor een ongelofelijk lage prijs.

KOOP Spooky USB Hub

Spooky Quad 5v Power Supply

Spooky Quad 5v Power Supply
Spooky Quad 5v Power Supply

Als genoeg hebt van het geworstel met een rommelige wirwar van kabels, is dit de oplossing. Deze slimme voedingskabelset kan rechtstreeks op 4Spooky2-XM-generatorsworden aangesloten met maar 1 stekker naar het stopcontact. Het beste van alles is(zoals gebruikelijk) onze prijs.

KOOP Spooky Quad Power Supply

Spooky Radionics

Spooky Radionics
Spooky Radionics

Met trots introduceren wijonze nieuwste en krachtige toevoeging aan onze Spooky2 familie – Spooky Radionics v1.1. Dit prachtige en compacte toestel is speciaal voor ons ontworpen door Berkana Labs, een ambachtelijk Brits bedrijf dat al jarenlang eersteklas radionics apparaten maakt.

Aangedreven door een Spooky2-XM generator, kan Spooky Radionics worden gebruikt voor behandeling en diagnostiek. Hijwerkt netals Spooky Remote met DNAen door middel van scalaire energie. Maar hij kan veel meer. Je kunt frequenties runnen en die met radionics “rates” versterken met behulp van de drie wijzerplaatjes. Je kunt dan een helende stofof een voedingssupplement – of kristal –op de Input plaat leggen. Spooky Radionics detecteert de energievelden en mengtdie tot eentotaal uitgangssignaal.

Jebent echter niet beperkt tot het werken DNA. Je kunt namelijk een druppelflesje met gedestilleerd water op de Output plaat plaatsen en het water vervolgens “imprinten” met frequenties en andere waarden van wat je ook op de invoerplaat plaatst. Je kunt deze methode ook gebruiken om een middel te kopiëren of te klonen. Je hoeft ook geen orale middelen te gebruiken –je kunt in plaats daarvan een helend kristal imprinten en die bij je dragen.

Diagnostiek kan worden uitgevoerd door een DNA-monster op de invoerplaat te plaatsen, draai dan aan elke knop terwijl je een pendel vasthoudt of gebruik de Output als meetpunt Nadat je de rato van het probleem hebt gevonden, kunt je snel berekenen wat er nodig is om het probleem te verhelpen en het dan via DNA uitzendenof er een remedie voor maken.

Met Spooky Radionics worden de mogelijkheden slechts bepaald door jouw eigen fantasie en inventiviteit.
In 2017 komt onze nieuwste aanwinstuit – de Spooky Radionics “12-wijzerplaten” uitvoering. Plus een scala aan accessoires die kracht, functie en waarde zullen toevoegen. Klik op de afbeelding om te bestellen. Download de handleiding hier.

KOOP Spooky Radionics

Spooky2 Kits

Er zijn vijf verschillende handige kits verkrijgbaar, waarvan drie hieronder afgebeeld:

Spooky2 Starter's Kit
Spooky2 Starter’s Kit

Spooky2 Starter’s Kit: Deze kit bevat een Spooky2-XMfrequentiegenerator, een Spooky Remote v1.1 Bio North, een Spooky Pulse, allebei de Spooky Cold Lasers, en alle spullen die je verder nodig hebt om direct te kunnen beginnen.

KOOP Spooky2 Starter’s Kit

Spooky2 Essential Kit for Cancer, Lyme, and Morgellons
Spooky2 Essential Kit voor Kanker, Lyme, en Morgellons

Spooky2 Essential Kit voor Kanker, Lyme, en Morgellons: Deze kit bevat twee generators, twee Spooky Remotes v1.1 Bio Norths, Spooky Pulse, beide Spooky Cold Lasers, en alle spullen die je verder nodig hebt om direct te kunnen beginnen.

KOOP Spooky2 Essential Kit

Spooky2 Advanced Kit for Cancer, Lyme, and Morgellons
Spooky2 Advanced Kit voor Kanker, Lyme, en Morgellons

Spooky2 Advanced Kit voorKanker, Lyme, and Morgellons: Deze kit bevat vier generators, vier Spooky Remotes v1.1 Bio Norths, Spooky Pulse, beide Spooky Cold Lasers, en alle spullen die je verder nodig hebt om direct te kunnen beginnen.

KOOP Spooky2 Advanced Kit

Spooky2 Colloidal Silver Kit: Deze kit bevat een Spooky Boost 3.0 en twee puur zilveren staafjes (99,99% gecertificeerd zilver), 300mm lang300mm en 2.5mm in diameter. Zie hier.

Ga verder naarhet Spooky2 Forum…